Ohjeita kesä- ja talvipäiville osallistujille

TURUN SEUDUN LINJA-AUTOHENKILÖKUNTA RY                                       20.11.2022

AKT osasto 100


Ohjeistus AKT:n kesä- ja talvipäiville osallistuville. Ilmoittauduttaessa edellä mainittuihin tapahtumiin on aina myös ensin ehdottomasti ilmoittauduttava omaan ammattiosastoonsa (osasto ei muuten maksa matka- eikä osallistumismaksuja). Huomioithan (kun ilmoittaudut kilpailuihin), että varaat samalla itsellesi myös illalliskortin, johon osallistuminen on osaston maksamien kustannusten edellytyksenä.

Osaston yhteyshenkilö ilmoittautumisissa: Niko Holm 0400 818 830


Osasto maksaa jäsenensä osallistumisesta AKT:n kesä- ja talvipäiville seuraavin ehdoin:


1. Kilpailuihin osallistuville: osallistumismaksu, matkat yhteiskuljetuksella, yöpyminen ja illalliskortti. (omavastuu 30 euroa/yö)  Turun Seudun Linja-autohenkilökunta ry. FI4955424040029965

2.  Omavastuuosuus pitää olla suoritettuna osaston tilille viimeistään viimeisenä kunkin tilaisuuden ilmoittautumispäivänä (Oulun talvipäivät 31.1.2023). Vasta maksettu omavastuuosuus vahvistaa osallistumisen. Se on myös sitova, eikä sitä voi perua kuin esim. lääkärintodistuksella.

3. Kilpailuihin osallistumattomille: matkat yhteiskuljetuksella, jos yhteiskuljetuksessa on tilaa.

4. Puheenjohtajalle, sihteerille ja taloudenhoitajalle: matkat yhteiskuljetuksella, yöpyminen ja illalliskortti (omavastuu 30 euroa/yö)

Osallistujilta edellytetään sekä osallistumista ilmoittautumiinsa kilpailuihin (ei koske karaokea)että osallistumista ilta- ja pääjuhlaan. Osasto perii maksamansa kulut takaisin jäseneltä, jos edellä mainittuja ohjeita ei osallistujasta johtuvista syistä ole noudatettu.